Κατηγορίες

Όροι Χρήσης

http://opencart1564.01.icop-demo.gr/image/data/pdf-test.pdf

Οροι & Προϋποθέσεις.
Το www.portes-koufomata.gr, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης με σημείο λιανικής και χονδρικής πώλησης επί της οδού: Αναγεννήσεως 8 Μεταμόρφωση, Αττικής. Το σχετικό περιεχόμενο τις ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, εικόνων, αρχείων, φωτογραφιών, λογισμικού, γραφικών, βίντεο, πληροφοριών, προϊόντων, εμπορικά σήματα που εμφανίζονται σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα και που διατίθενται μέσω υπηρεσιών μας, ανήκουν στα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τις Aludoors και συνεργατών τις. Αναγνωρίζετε πως, δεν αποκτάτε κανένα δικαίωμα ιδιοκτησίας κατεβάζοντας, εγκαθιστώντας η εκτυπώνοντας περιεχόμενο υπηρεσιών. Οφείλετε να συμπεριφέρεστε κόσμια, ευγενικά και διακριτικά κατά την διάρκεια επίσκεψής και χρήσης του δικτυακού χώρου. Δεν επιτρέπεται κατά κανέναν τρόπο να ενθαρρύνετε, ή προτρέπετε σε πράξεις που παραβιάζουν οποιοδήποτε νόμο και διάταξη του Ελληνικού Δικαίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το αστικό ή ποινικό δίκαιο.
Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την υποστήριξη και εκτέλεση παραγγελία σας, και δεν επιτρέπουμε ποτέ να μοιραστούν με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ή οργανισμό. Τα στοιχεία αρχείου κοινοποιούνται κατόπιν νόμιμου αιτήματός, μόνο στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές η άλλες διοικητικές αρχές, και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Επιβεβαιώνεται και μετά παραγγείλετε.
Η Aludoors, καταβάλλει την κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και όλο το σύνολο του περιεχομένου του ιστότοπου τις, να διέπονται από ακρίβεια και σαφήνεια. Επιθεωρούμε και ε κτελούμε συνεχείς δειγματοληπτικούς ελέγχους σε όλα μας τα προϊόντα και υπηρεσίες. Η διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων επιβεβαιώνεται κατά τη διάρκεια τις καταχώρησης τις παραγγελίας. Καμία εγγύηση δεν μπορεί να παρασχεθεί για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.